Letölthető könyvek, segédanyagok, publikációk

Erről az oldalról ingyenesen letöltheti az iTStudy által vagy közreműködésével írt könyveket és egyéb publikációinkat, segédanyagokat.

Konferencia és fórum a szakközépiskolában oktatók számára a szakképzés minőségének fejlesztéséről a SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnáziumban (Budapest, Mérnök u. 39.).
Ez a kétkötetes, ingyenesen letölthető könyv egy új, reszponzív módszertant mutat be, amellyel a szakoktatás leküzdheti a munkaerő-piaci készséghiányokat.
Ez a könyv azoknak a mezőgazdasági szaktanároknak szól, akik modern eszközök segítségével szeretnének tanítani és napjaink munkaerő-piaci elvárásainak megfelelő tudású szakembereket képezni.
Az ingyenesen letölthető könyv nemcsak bemutatja a fordított osztályterem módszert, de a konkrét bevezetésében, megvalósításában is segít, sőt tartalmaz tapasztalatokat is olyan tanároktól, akik már kipróbálták.
Ezt a könyvet azoknak a tanároknak ajánljuk, akik muníciót szeretnének gyűjteni a holnap pedagógiájához, akik tudják, hogy a digitális korszakba beleszületett fiatalok életpályája csak új médiaműveltség birtokában lehet sikeres.
A kézikönyvet azoknak az intézményvezetőknek és pedagógusoknak ajánljuk, akik olyan minőségirányítási rendszert akarnak működtetni, amely nem a papírmunkát és adminisztrációt szaporítja, hanem valódi segítséget jelent az intézmény fejlesztésében.
E könyvben gyakorlatorientált szemléletben mutatjuk be a projektek fogalomrendszerét, a különböző típusú projektek sajátosságait, a projekt életciklus egyes fázisaiban alkalmazható módszereket és eszközöket.