Köszöntjük a pedagógusokat!

Pedagógusnap alkalmából szeretettel köszöntjük valamennyi együttműködő tanár kollégánkat, akik velünk együtt lelkesen és innovatív módon keresik a legjobb oktatási megoldásokat és módszereket! 

Magyarországon először 1952. június 7-8-án ünnepelték meg először ezt a napot, és ebből az alkalomból adják át azóta is az elismerő okleveleket az ország legjobbnak ítélt pedagógusainak. Idén a Pedagógusnapon a szokásos díjakat, elismeréseket a koronavírus-helyzet miatt később, a tanévnyitás keretében vehetik majd át a díjazottak, a döntések azonban megszülettek: 2 fő Eötvös József díjban, 11 fő Apáczai Csere János díjban, 12 fő Németh László díjban, 5 fő Trefort Ágoston díjban, 12 fő Brunszvik Teréz díjban részesül. 

Gratulálunk a kitüntetett tanároknak, és továbbra is igyekszünk minél többet tenni az oktatási tevékenység fejlesztése érdekében: jelenleg folyamatban lévő projektjeink mellett ismét több projektötlettel pályáztunk, amelyek elsősorban a szakképzésben dolgozó tanárok munkájának minőségét emelik magasabb szintre és mutatnak be olyan módszereket amelyek számukra könnyebbé, a diákok számára pedig élvezetesebbé és hatékonyabbá teszik a tanulást.