Webfejlesztés hazai és nemzetközi projektekhez

Hazai és nemzetközi projektek eredményinek bemutatására és a projektmunka irányítására ajánljuk többnyelvű dinamikus projektportál megoldásunkat. A projektgazda és munkatársai egy egyszerű szerkesztővel folyamatosan közzétehetik, frissíthetik a legújabb információkat (a projekt eredményeiről, aktuális hírekről, eseményekről), a zárt adminisztratív felületen pedig irányíthatják, ellenőrizhetik, értékelhetik a projektfeladatok előrehaladását, folyamatos online kapcsolatot tartva a projektben részt vevő munkatársakkal.

Elsősorban EU-s projektek koordinátorainak figyelmébe ajánljuk saját fejlesztésű, rugalmas, hatékony, könnyen kezelhető és teljes mértékben egyedi igényekre szabható projektmenedzsment-felületünket. Az általunk több éve használt, folyamatosan továbbfejlesztett felület kettős célt szolgál:

Együttműködés

  • Kiváló disszeminációs eszköz, mely alkalmas a projekt eredményeinek megjelenítésére, közzétételére, nemzetközi projektek esetében több nyelven is. A nagyközönség számára minden, a projekttel kapcsolatos közérdekű információt megjeleníthetünk rajta: beszámolókat a megrendezett eseményekről, találkozókról, de fényképeket, hírleveleket is feltölthetünk. Példaként tekintse meg egy saját projektünk felületét! 
  • A projektben részt vevő partnerek számára könnyen használható felület, fórum funkcióval és dokumentumtárral. A bejelentkezést követően a jogosultsággal rendelkező partnerek számára további tartalmak is hozzáférhetők. A felhasználóbarát felület megkönnyíti az együttműködést és a kommunikációt.

Egyedi arculathoz igazított grafikus megjelenés

Front oldal - minta
Nyitóoldal-minta

A látogatók számára nyitott „marketing” felület mobil eszközökön is  élvezhető (reszponzív) grafikai megoldással, egyedi igények szerint megtervezett arculati elemekkel, kérésre tetszőleges számú nyelvi verzióval készül.

Front oldal - minta_2
Nyitó oldal minta

 

Költségcsökkentő lehet, ha a megrendelő a grafikai megoldáshoz az általunk felajánlott sablonokból tud választani.

Marketing funkciók

Hírek, események, eredmények, képgaléria, slideshow, nyelvválasztó, hírlevél, hosszabb tartalmak megjelenítése e-könyv formátumban, bővíthető adatbázis az eredmények bemutatásához.

Front oldal - Hírek
Modul az aktuális projektinformációk közléséhez

 

Front oldal - e-könyv
       Interaktív e-könyv, fogalomtár az eredmények bemutatásához

Menedzsment funkciók

Dokumentumtár jogosultsági szint szerinti hozzáféréssel, online együttműködést támogató strukturált fórum, projekt naptár, kérdőív szerkesztő, online felmérés, adatelemzés. 

 

Admin felület - fórum
Menedzsment menü a belső munkatársaknak 
Admin felület - fórum
Menedzsment fórum
Admin felület - felmérés eredményének elemzése
Felmérés eredményének automatikus elemzése

Egyszerű kezelőfelület a tartalmak frissítéséhez

Admin felület - tartalomszerkesztés
Tartalomszerkesztés

Moduláris felépítés 

A fejlesztést a modulszerű felépítés teszi költségtakarékossá. Mind a marketing, mind a menedzsment felület mozaikszerűen építhető fel a megrendelő által kiválasztott, készen elérhető modulokból. A kész modulokon kívül tetszőleges, a megrendelő által meghatározott funkcióra alkalmas modul fejlesztésére is vállalkozunk.

 


Nem elégedett a jelenleg használt projektmenedzsment-alkalmazásával? Körülményes a disszeminációs tevékenységek nyomon követése, az értékelések hatékony elvégzése és elemzése? Nehézkes a kommunikáció a projektpartnerekkel? Személyre szabható webes felületünkkel ezek a problémák egy csapásra megoldódnak.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérje árajánlatunkat egy igényfelmérő lap kitöltésével!